پاورپوینت در مورد ملامین در مواد غذایی
حجم فایل : 404.1 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 7 ملامین ملامین در مواد غذایی ملامین یک ماده کریستالی سفید رنگ با 66% نیتروژن ودارای ساختمان شیمیایی تریمر سیانامید می باشد که از عناصر کربن ،نیتروژن وهیدروژن تشکیل شده است،سیانامید بوسیله فرمالدیید متراکم گردیده وبه یک رزین گرماسخت تبدیل می شود. این ماده درسال 1830 توسط دانشمندان آلمانی ساخته شد وبطور وسیعی در صنایع تولید پلاستیک ،چسب،رزین ،ظروف غذا ،قفسه ووایت بوردمورد استفاده قرار…