شیر-105-ص
>p>فرمت فایل: ورد – Word
( — قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 105فهرست 1- چکیده مطالب 2- مقدمه 3- شیر و اهمیت آن 4- تولید شیر 5- شیر شتر 6- ترکیبات کلی شیر 7- اجزای سازنده اصلی شیر – پروتئین – چربی – لاکتوز – ویتامین ها و نمک های معدنی 8- انعقاد حرارتی شیر شتر – بحث و نتیجه گیری 9- ویژگی های پروتئین های آب پنیر شیر شتر و آنخور – خلاصه – ابزار و روش ها – آماده سازی Pro های آب پنیر – کروماتوگرافی سریع مایع پروتئین -الکتروفوز – نتیجه و بحث 10- تأثیر…