پرتودهي-مواد-غذايي-اشعه-دادن-18-ص
فرمت فایل: ورد – Word
کتاب سبز – قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 20پرتودهي مواد غذايي (اشعه دادن) تحقيقات در زمينه استفاده از اشعه يونيزه بلافاصله بعد از جنگ جهاني دوم آغاز گرديد در آن زمان تصور مي شد كه اشعه مي تواند تكنيك بسيار مناسبي براي حفاظت از مواد غذايي باشد. متاسفانه اميدها به طور كامل برآورده نگرديد و امروه تعداد محدودي از فرآورده هاي غذايي وجود دارند كه براي افزايش عمر نگهداريشان، از اشعه استفاده مي شود. از جمله…