کنترل کیفی آب (پاور پوینت)

کنترل کیفی آب (پاور پوینت)

کنترل کیفی آب (پاور پوینت)

پایه و اساس تمام نوشیدنی ها آب است و در صنایع کنسروی آب یکی از الزامات می باشد.
طبق استاندارد ملی ایران آب مورد استفاده در صنایع نوشیدنی آبی است که دارای ویژگی های فیزیکی، میکروبی و شیمیایی مخصوص باشد.
 

آب آشاميدني : آب گوارائي است كه عوامل فيزيكي , شيميائي و بيولوژيكي آن در حدي باشد كه مصرف آن عارضه سوئي در كوتاه مدت و يا دراز مدت در انسان ايجاد نكند .
دريافت مجاز روزانه : عبارتست از حداكثر مقدار دريافت روزانه يك تركيب براي تمام عمر كه…

نویسنده: الیسا

هدف از ساخت این سایت راحتی کار دانشجو و دانش اموزان میباشد که بتوانند با خیال راحت تحقیق و ازمایش گزارش کار و ... را از سایت ما دانلود کنند و وقت خود را در زمینه مطالعه صرف کنند.

دیدگاهتان را بنویسید