پاورپوینت در مورد بررسي تاثيرات جانبي استفاده از PETبه عنوان يك ماده بستهبندي در خصوصيات كيفي شير استريليزه و پاستوريزه 2
حجم فایل : 1.0 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 19 بررسي تاثيرات جانبي استفاده از PETبه عنوان يك ماده بستهبندي در خصوصيات كيفي شير استريليزه و پاستوريزه انواع PET و ميزان عبور نور از آنها و خواص حفاظتي آنها درمقايسه با پليمرهاي ديگر جهت بستهبندي شير: 1- PET شفاف و معمولي يك بطري PET شفاف حاوي شير به طور طبيعي تنها محتويات شير را در برابر طيف نور، تنها تا طول موج nm320 محافظت ميكند. در حاليكه طيف نوري كه باعث ايجاد طعم بد و تخريب…