دانلود پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

دانلود پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

دانلود پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

دانلود پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی
قسمتی از متن…
در حقیقت آخرین مرحله در پروسس ماهی منجمد است و عبارتست از افزایش درجه حرارت به صفر درجه و به این ترتیب کریستالهای یخی ذوب شده و بتدریج جذب نسوج می گردند. اگر انجماد و نگهداری سرد و خروج از انجماد بطور سریع انجام شود ، بین خصوصیات ماهی ذوب شده و ماهی تازه اختلافی نیست . در غیر اینصورت ماهی خشک ، فیبری و ارزش کیفی کمتری خواهد داشت.
—ماهی ها را روی سینی های سوراخ…

نویسنده: الیسا

هدف از ساخت این سایت راحتی کار دانشجو و دانش اموزان میباشد که بتوانند با خیال راحت تحقیق و ازمایش گزارش کار و ... را از سایت ما دانلود کنند و وقت خود را در زمینه مطالعه صرف کنند.

دیدگاهتان را بنویسید