دانلود پاورپوینت تدابير خوردن و آشاميدن
دانلود پاورپوینت با موضوع تدابير خوردن و آشاميدن
تعداد اسلاید: 82 اسلاید
فرمت فایل : پاورپوینت pptوقابل ویرایش
آماده برای : ارائه و چاپ
قسمتی ازمتن اسلایدها :
مبنای تقسیم بندی خوراکی ها:
1- تأثیر به ماده (انواع غذا)
2- تأثیر به کیفیت (انواع ادویه)
3- تأثیر به خاصیت (سم یا پادزهر)
اقسام خوراکی ها:
1- غذای مطلق (زرده تخم مرغ، گوشت لطیف، گندم)
2- دوای مطلق (دارچین و زنجبیل، فلفل)
3- غذای دوایی (کاهو، کدو، انگور)
4- دوای غذایی (سیر،…