تحقیق بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي
فرمت فایل: ورد – word,
( — قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 62بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي 1 – ويژگيها و روشهاي آزمون 0 ـ مقدمه پيشرفت صنايع غذائي و توليد انبوه مواد غذائي لزوم استفاده از افزودنيهاي خوراكي را ايجاب نموده است . استفاده از اين ماده نگهدارنده فقط در آن دسته مواد غذائي و به مقاديري مجاز است كه مصرف آن در استانداردهاي مربوطه قيد شده است . 1 ـ هدف و دامنه كاربرد هدف از تدوين اين استاندارد ارائه ويژگيها , بستهبندي ,…