عفونتهاي و مسمويتهاي غذايي 3
نام فایل : عفونتهاي و مسمويتهاي غذايي 3
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 18
حجم : 128 کیلوبایت
اسيد سوربيك از رشد انواع زيادي از قارچها و تعداد كمي از باكتريها كه معمولا موجب ضايعات غذائي مي گردد . جلوگيري مي كند . فعاليت و عملكرد اين ماده در مورد باكتريها و قارچها يكسان است . در آزمايشاتي كه در اين ماده به موجودات زنده آزمايشگاه تزريق شده است ، گزارش شده است كه اسيد سوربيك به عنوان يك وسيله رشد انتخابي باكتري اسيد كالتيك با كاتالاز منفي و…